Mówisz i masz... to o której mamy być?:P
pachnie mi monitor! :D
po 2 dniach?! to aż tyle trwa?
Trwa to dlatego tak długo, ponieważ nie używamy cukru żelującego ani żadnych zagęszczaczy. Woda musi odparować, a cukier zacząć karmelizować i w ten sposób konfitura gęstnieje. Trwa to kilka godzin i robi się to w ciągu 2 dni.
to ja się piszę na to śniadanie :DPozdrawiamKlaudyna
Mówisz i masz... to o której mamy być?:P
OdpowiedzUsuńpachnie mi monitor! :D
OdpowiedzUsuńpo 2 dniach?! to aż tyle trwa?
OdpowiedzUsuńTrwa to dlatego tak długo, ponieważ nie używamy cukru żelującego ani żadnych zagęszczaczy. Woda musi odparować, a cukier zacząć karmelizować i w ten sposób konfitura gęstnieje. Trwa to kilka godzin i robi się to w ciągu 2 dni.
OdpowiedzUsuńto ja się piszę na to śniadanie :D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Klaudyna